Gundemglobal.com
Boğaziçi Köprüsü’ne “Free İmamoğlu” pankartı: CHP’li vekillere soruşturma
No Result
View All Result
25 Mayıs 2025, Pazar
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Piyasalar
  • Hisse Senedi
PİYASA VERİLERİ
borsaon.
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Piyasalar
  • Hisse Senedi
No Result
View All Result
borsaon
Piyasalarda gözler ABD’de açıklanacak verilerde

Piyasalarda gözler ABD’de açıklanacak verilerde

Borsa On by Borsa On
26 Nisan 2025
in Borsa, Borsa Haberleri, Ekonomi, Ekonomi Haberleri, Gündem
0

ABD yönetiminin izlediği korumacı ticaret politikası varlık fiyatları üzerinde etkili olmayı sürdürürken, ABD Başkanı Donald Trump’ın, ve Çin’e yönelik söylemlerinin tonunu yumuşatması dikkati çekiyor.

Geçen hafta Powell ve Fed’e yönelik açıklamalarda bulunan Trump, önceki söylemlerinin aksine Powell’ın işine son vermeyi düşünmediğini dile getirdi.

Bunlarıda Okuyabilirsiniz

Boğaziçi Köprüsü’ne “Free İmamoğlu” pankartı: CHP’li vekillere soruşturma

Boğaziçi Köprüsü’ne “Free İmamoğlu” pankartı: CHP’li vekillere soruşturma

25 Mayıs 2025
Galatasaray otobüsüne taşlı saldırı

Galatasaray otobüsüne taşlı saldırı

24 Mayıs 2025

Öte yandan, Trump’ın, Çin ile tarifeler konusunda müzakerelerin sürdüğüne yönelik açıklamaları Pekin yönetimi tarafından yalanlansa da piyasalarda bu konuya ilişkin iyimser hava etkisini koruyor. Trump, son yaptığı açıklamada Çin ile görüştüklerini yineledi.

Bu gelişmelerin yanı sıra, ABD yönetimi tarifeler sonrası diğer ülkelerle de müzakere süreçlerine devam ediyor. ABD Hazine Bakanı Scott Bessent, ABD ve Güney Kore’nin “çok başarılı” ticaret görüşmeleri gerçekleştirdiğini söyleyerek iki ülkenin ticaret konusunda gelecek hafta gibi erken bir tarihte mutabakata varabileceğini belirtti.

Başkan Trump’ın uygulamaya koymaya çalıştığı sert tarifeleri hafifletmenin bir yolunu aradığını ifade eden Bessent, “Düşündüğümden daha hızlı hareket ediyor olabiliriz ve teknik terimler hakkında önümüzdeki haftadan itibaren konuşmaya başlayacağız.” dedi.

Geçen hafta Fed yetkililerinin açıklamaları yakından takip edilirken, Fed Yönetim Kurulu Üyesi Christopher Waller, tarifeler nedeniyle işten çıkarmaların başlayabileceğini ve işsizlikte önemli bir artış olması halinde faiz indirimlerinin desteklenebileceğini belirtti.

Cleveland Fed Başkanı Beth Hammack da net ve ikna edici verilerin olması halinde Fed’in faiz indirimleri konusunda haziran ayında harekete geçebileceğini aktardı. Hammack, Fed’in 6-7 Mayıs’taki toplantısında faiz oranlarını düşürmeyi düşünmek için erken olduğunu söyledi.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ise Fed’in mayıs ayında politika faizini değiştirmeyeceğine kesin gözüyle bakılırken, bankanın haziran ayında yüzde 68 ihtimalle faiz indirimine gideceği fiyatlanıyor.

New York borsası pozitif seyretti

New York borsasında geçen hafta alış ağırlıklı seyir öne çıktı. Haftalık bazda S&P 500 endeksi yüzde 4,59, Nasdaq endeksi yüzde 6,73 ve Dow Jones endeksi yüzde 2,48 değer kazandı.

Tahvil piyasalarında alıcılı seyir hakim olurken, ABD’nin 10 yıllık tahvil faizi yaklaşık 6 baz puanlık azalışla haftayı yüzde 4,27’den kapattı.

Geçen hafta altının ons fiyatı rekorunu 3 bin 500 dolara çıkarmasının ardından geri çekilerek haftalık bazda yüzde 0,2 değer kazancıyla 3 bin 319 dolardan kapandı.

Dolar endeksi haftalık bazda yüzde 0,2 yükselişle haftanın son işlem gününü 99,6’dan tamamlarken, Brent petrolün varil fiyatı, geçen hafta yüzde 1,5 azalışla 65,9 dolardan alıcı buldu.

Öte yandan, geçen hafta büyük şirketlerin yılın ilk çeyreğin ilişkin finansal sonuçları takip edildi.

Teknoloji devlerinden Google’ın ana kuruluşu Alphabet, piyasa beklentilerinin üzerinde gelir ve kar açıkladı.

Şirketin geliri bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 12 artışla 90,2 milyar dolara çıktı. Şirketin net karı da ilk çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 46 artışla 34,5 milyar dolara ulaştı. Alphabet, geçen yılın ilk çeyreğinde 23,7 milyar dolar net kar elde etmişti.

ABD’li teknoloji şirketi IBM’in geliri de bu yılın ilk çeyreğinde yaklaşık yüzde 1 artışla 14,54 milyar dolara yükseldi. Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın net karı ise bu yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 71 düşüş kaydetti.

Analistler gelecek hafta Visa, Coca-Cola, Microsoft, Meta Platforms, Qualcomm, Apple, Amazon, Eli Lilly, Mastercard, McDonald’s, Exxon Mobil ve Chevron gibi şirketlerin finansal sonuçlarının takip edileceğini belirterek, yoğunlaşan bilanço sezonu dolayısıyla hisse ve sektör bazlı hareketlerin görülebileceğini kaydetti.

Yeni haftada pazartesi günü Dallas Fed imalat aktivite endeksi, salı JOLTS açık iş sayısı, New York Fed tüketici güven endeksi, çarşamba büyüme, bekleyen konut satışları, Kişisel Tüketim Harcamaları (PCE) Fiyat Endeksi ve ADP özel sektör istihdamı, perşembe haftalık işsizlik maaşı başvuruları, imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) ve ISM imalat sanayi PMI, cuma tarım dışı istihdam, işsizlik oranı, fabrika siparişleri ve dayanıklı mal siparişleri verileri takip edilecek.

Avrupa borsaları alıcı seyretti

Geçen hafta Avrupa’da tarife müzakerelerine yönelik iyimserliklerin etkisiyle pozitif bir seyir izlenirken, Rusya-Ukrayna Savaşı’na yönelik haber akışı yakından takip ediliyor.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, geçen hafta yaptığı yazılı açıklamada, Londra’da gerçekleştirilen toplantıya Ukrayna’yı temsilen Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak, Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha ile Savunma Bakanı Rüstem Umerov’un katıldığını belirtti.

Toplantının İngiltere, Fransa ve Almanya’dan oluşan E3 ülkeleri ile ABD ve Ukrayna temsilcileri arasında yapıldığını bildiren Sözcü, “Tüm taraflar, Başkan Trump’ın ölümleri durdurma, adil ve kalıcı barışı sağlama kararlılığını güçlü şekilde desteklediğini yineledi.” ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Trump geçen hafta, Norveç Başbakanı Jonas Gahr Store ile Oval Ofis’teki görüşmesinde Rusya-Ukrayna savaşını değerlendirdi.

Trump, Rusya’nın Kiev’e yönelik son saldırılarından memnun olmadığını açık şekilde dile getirdi ve bu saldırıların tam da barış görüşmeleri sürerken yaşanmasının kötü olduğunu belirtti.

Geçen hafta bölgede yoğun makroekonomik veri gündemi takip edildi. Avrupa Birliği’nin (AB) ihracatı, şubatta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7 artarak 225,4 milyar avro, ithalatı ise yüzde 7,2 yükselerek 202,4 milyar avro oldu. AB, söz konusu ayda 23 milyar avro dış ticaret fazlası verdi.

Açıklanan imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verilerine göre bölge genelinde imalat sanayi aktivitesi zayıf kalmayı sürdürdü. Almanya’da nisan ayı imalat sanayi PMI 48’e düşerken, Avro Bölgesi’nde aynı döneme ilişkin imalat sanayi PMI 48,7 ile düşük kalmayı sürdürdü.

İmalat sanayi aktivitesinde devam eden zayıflığın resesyon endişelerini beslediğini aktaran analistler, ABD’nin tarife adımları sonrası oluşan belirsizlik atmosferinin Avrupa’nın büyümesine yönelik riskleri artırdığını söyledi.

Öte yandan Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Robert Holzmann, perşembe günü yaptığı açıklamada, tarifelere yönelik belirsizlikler ortadan kalkana kadar faiz indirimlerinin beklemesi gerektiğini hatırlattı.

Söz konusu gelişmelerle haftalık bazda Fransa’da CAC 40 endeksi yüzde 3,44, İngiltere’de FTSE 100 endeksi yüzde 1,69, İtalya’da MIB 30 endeksi yüzde 3,80 ve Almanya’da DAX 40 endeksi yüzde 4,89 yükseldi.

Gelecek hafta açıklanacak veri gündeminde salı günü Avro Bölgesi’nde tüketici güven endeksi, çarşamba Almanya’da büyüme, işsizlik oranı, enflasyon ve Avro Bölgesi’nde büyüme, cuma Almanya’da ve Avro Bölgesi’nde imalat sanayi PMI ile Avro Bölgesi’nde enflasyon verileri takip edilecek.

Perşembe günü Avrupa’da piyasalar 1 Mayıs İşçi Bayramı Tatili nedeniyle kapalı olacak.

Gelecek hafta gözler BoJ’un faiz kararında

Asya borsalarında, ABD yönetiminin Çin’e uyguladığı tarifeleri müzakere edeceğini ifade etmesinin ardından artan risk iştahıyla geçen hafta pozitif bir seyir izlenirken, yeni haftada Japonya Merkez Bankası’nın (BoJ) faiz kararı yatırımcıların odağında olacak.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda BoJ’un gelecek hafta politika faizini yüzde 0,50 seviyesinde sabit tutacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bölgedeki yetkililerin tarifelere ilişkin açıklamaları yakından takip edilmeye devam ederken, Japonya Başbakanı İşiba Şigeru, Japonya hükümetinin kapsamlı ABD tarifelerinden kaynaklanan sanayi ve hane halkının karşı karşıya olduğu sıkıntıları hafifletmeye yardımcı olmak için acil bir ekonomik paket kararlaştırdığını söyledi.

Çin Merkez Bankası Başkanı Pan Gongsheng ise G20 toplantısında yaptığı konuşmada, tek taraflılığın ve korumacılığın “çıkış yolu” ve “kimsenin çıkarına” olmadığını söyledi.

Analistler bölgedeki müzakere yanlısı mesajların risk iştahını artırdığını kaydederek, bazı ülkelerin tarife müzakerelerinden sonuç almaya çok yakın olduğunun altını çizdi.

Bölgede geçen hafta açıklanan verilere göre, Güney Kore’de Gayrisafi Yurt İçi Hasıla (GSYH) bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,2 daraldı. Japonya’da nisan ayında Tokyo Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 3,5 yükseldi. Çekirdek TÜFE de yüzde 3,4 ile beklentilerin üzerinde artış gösterdi.

Geçen hafta ayrıca IMF, Dünya Ekonomik Görünüm Raporu’nun nisan sayısını yayımladı. Buna göre, Japonya ekonomisinin büyüme tahmininin bu yıl için yüzde 1,1’den yüzde 0,6’ya ve gelecek yıl için yüzde 0,8’den yüzde 0,6’ya düşürüldüğü belirtildi.

Raporda, Çin ekonomisine ilişkin büyüme beklentisinin bu yıl için yüzde 4,6’dan 4’e ve gelecek yıl için yüzde 4,5’ten 4’e çekildiği kaydedildi.

Bu gelişmelerle geçen hafta Güney Kore’de Kospi endeksi yüzde 2,53, Japonya’da Nikkei 225 endeksi yüzde 2,81, Hong Kong’da Hang Seng endeksi yüzde 2,74 ve Çin’de Şanghay Bileşik endeksi yüzde 0,56 değer kazandı.

28 Nisan ile başlayan haftada çarşamba Japonya’da sanayi üretimi ve perakende satışlar, Çin’de imalat sanayi ve hizmet sektörü PMI verileri, perşembe Japonya’da BoJ’un faiz kararı ve cuma Japonya’da işsizlik oranı takip edilecek.

İşçi Bayramı dolayısıyla perşembe günü Çin, Hong Kong ve Güney Kore’de, cuma günü ise Çin’de piyasalar kapalı olacak.

Standard & Poor’s (S&P), Türkiye’nin uzun vadeli kredi notunu “BB-” olarak teyit etti
Yurt içinde geçen hafta yükseliş eğilimi öne çıktı.

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 1,24 değer kazanarak 9.432,55 puandan tamamladı.

Öte yandan, piyasalar kapandıktan sonra Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmesini açıklayan Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), Türkiye’nin uzun vadeli kredi notunu “BB-” olarak teyit etti.

Açıklamada, ülkenin “B” olan kısa vadeli kredi notunun da teyit edildiği kaydedildi. Ülke ekonomisine dair büyüme tahminine de yer verilen açıklamada, Türkiye’de bu yıl yüzde 2,7 ve 2026’da yüzde 2,9 büyümesinin beklendiği aktarıldı.

Bununla birlikte dolar/TL, haftalık bazda yüzde 1,1 yükselişle 38,4340’tan kapandı.

Yurt içinde gelecek hafta salı işsizlik oranı ve ekonomik güven endeksi, çarşamba dış ticaret dengesi ve cuma imalat sanayi PMI verileri takip edilecek.

Borsa İstanbul, 1 Mayıs’ta resmi tatil nedeniyle işleme kapalı olacak.

Borsa On

Borsa On

Benzer Haberler

Boğaziçi Köprüsü’ne “Free İmamoğlu” pankartı: CHP’li vekillere soruşturma

Boğaziçi Köprüsü’ne “Free İmamoğlu” pankartı: CHP’li vekillere soruşturma

by Borsa On
25 Mayıs 2025
0

CHP milletvekilleri tarafından İstanbul Boğazı’ndaki 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne “İmamoğlu’na Özgürlük” pankartının asılması olayına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı....

Galatasaray otobüsüne taşlı saldırı

Galatasaray otobüsüne taşlı saldırı

by Borsa On
24 Mayıs 2025
0

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Göztepe'ye konuk oldu. Galatasaray mücadeleyi 2-0 tamamladı. Galatasaray'ın stadyum dışında bekleyen...

Trump: ”Ordu sınırları korumak için var” ilkesini geri getirdik

Trump: ”Ordu sınırları korumak için var” ilkesini geri getirdik

by Borsa On
24 Mayıs 2025
0

ABD Başkanı Donald Trump, ABD ordusunun asıl amacının ülke sınırlarını işgallerden korumak olduğunu ve bu temel ilkeyi yeniden tesis ettiklerini...

Galatasaray Göztepe’yi 2-0 mağlup etti

Galatasaray Göztepe’yi 2-0 mağlup etti

by Borsa On
24 Mayıs 2025
0

Süper Lig’de geçen hafta Kayserispor galibiyetiyle 25’inci şampiyonluk ve formasına 5’inci yıldızı takmayı garantileyen Galatasaray, sezonun son deplasman maçında Göztepe’yi...

Next Post
Galatasaray’da Osimhen dolandırıcılığı!

Galatasaray'da Osimhen dolandırıcılığı!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Borsaon - Online Borsa Haber Platformu

Boğaziçi Köprüsü’ne “Free İmamoğlu” pankartı: CHP’li vekillere soruşturma

Galatasaray otobüsüne taşlı saldırı

Trump: ”Ordu sınırları korumak için var” ilkesini geri getirdik

Galatasaray Göztepe’yi 2-0 mağlup etti

Arda Turan Eyüpspor’a veda etti

Erdoğan: Terörsüz Türkiye’yi sağlam temeller üzerine inşa edeceğiz

Karadeniz gazında yeni dönem: Üretim bir yılda ikiye katlanacak

Trump yönetiminden NSC’de büyük tasfiye: 100’den fazla personel görevden alındı

Borsaon.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.borsaon.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.borsaon.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur.

BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

borsaon.com verilerin sekansı, doğruluğu ve tamliği konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıkar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerden oluşan herhangi bir zarardan borsaon.com sorumlu degildir. BİST, verinin sekansı, doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması, veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerde Alıcı, Alt Alıcı ve/veya kullanıcılarda oluşabilecek herhangi bir zarardan BİST sorumlu değildir.

Saglikla ve sevgiyle kalin...
GLOBAL MEDIA YAYIN PLATFORMLARI A.S

COPYRİGHT © 2023 GLOBAL MEDİA YAYIN PLATFORMLARI A.Ş

  • Piyasa Verileri
  • Borsa Şirketleri
  • Borsa Terimleri
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,233,212.320.41%
ethereum
Ethereum(ETH)₺99,133.960.26%
tether
Tether(USDT)₺38.880.02%
ripple
XRP(XRP)₺91.370.56%
binancecoin
BNB(BNB)₺26,153.181.47%
solana
Solana(SOL)₺6,897.17-0.11%
usd-coin
USDC(USDC)₺38.870.00%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺8.82-1.94%
cardano
Cardano(ADA)₺29.15-2.16%
tron
TRON(TRX)₺10.53-0.18%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺99,124.240.16%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,232,940.150.51%
sui
Sui(SUI)₺141.14-1.17%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,390.796.96%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺119,582.460.26%
chainlink
Chainlink(LINK)₺599.55-2.92%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺893.49-3.32%
stellar
Stellar(XLM)₺11.17-1.04%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.0005618-1.03%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺16,549.48-2.16%
leo-token
LEO Token(LEO)₺342.550.28%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺7.40-2.33%
the-open-network
Toncoin(TON)₺117.810.01%
monero
Monero(XMR)₺15,624.490.87%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,749.33-0.93%
weth
WETH(WETH)₺99,195.39-0.07%
polkadot
Polkadot(DOT)₺177.69-1.78%
usds
USDS(USDS)₺38.87-0.01%
bitget-token
Bitget Token(BGB)₺218.900.75%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺105,949.090.17%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,233,212.320.41%
ethereum
Ethereum(ETH)₺99,133.960.26%
tether
Tether(USDT)₺38.880.02%
ripple
XRP(XRP)₺91.370.56%
binancecoin
BNB(BNB)₺26,153.181.47%
solana
Solana(SOL)₺6,897.17-0.11%
usd-coin
USDC(USDC)₺38.870.00%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺8.82-1.94%
cardano
Cardano(ADA)₺29.15-2.16%
tron
TRON(TRX)₺10.53-0.18%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺99,124.240.16%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,232,940.150.51%
sui
Sui(SUI)₺141.14-1.17%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,390.796.96%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺119,582.460.26%
chainlink
Chainlink(LINK)₺599.55-2.92%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺893.49-3.32%
stellar
Stellar(XLM)₺11.17-1.04%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.0005618-1.03%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺16,549.48-2.16%
leo-token
LEO Token(LEO)₺342.550.28%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺7.40-2.33%
the-open-network
Toncoin(TON)₺117.810.01%
monero
Monero(XMR)₺15,624.490.87%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,749.33-0.93%
weth
WETH(WETH)₺99,195.39-0.07%
polkadot
Polkadot(DOT)₺177.69-1.78%
usds
USDS(USDS)₺38.87-0.01%
bitget-token
Bitget Token(BGB)₺218.900.75%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺105,949.090.17%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,233,212.320.41%
ethereum
Ethereum(ETH)₺99,133.960.26%
tether
Tether(USDT)₺38.880.02%
ripple
XRP(XRP)₺91.370.56%
binancecoin
BNB(BNB)₺26,153.181.47%
solana
Solana(SOL)₺6,897.17-0.11%
usd-coin
USDC(USDC)₺38.870.00%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺8.82-1.94%
cardano
Cardano(ADA)₺29.15-2.16%
tron
TRON(TRX)₺10.53-0.18%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺99,124.240.16%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,232,940.150.51%
sui
Sui(SUI)₺141.14-1.17%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,390.796.96%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺119,582.460.26%
chainlink
Chainlink(LINK)₺599.55-2.92%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺893.49-3.32%
stellar
Stellar(XLM)₺11.17-1.04%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.0005618-1.03%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺16,549.48-2.16%
leo-token
LEO Token(LEO)₺342.550.28%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺7.40-2.33%
the-open-network
Toncoin(TON)₺117.810.01%
monero
Monero(XMR)₺15,624.490.87%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,749.33-0.93%
weth
WETH(WETH)₺99,195.39-0.07%
polkadot
Polkadot(DOT)₺177.69-1.78%
usds
USDS(USDS)₺38.87-0.01%
bitget-token
Bitget Token(BGB)₺218.900.75%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺105,949.090.17%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,233,212.320.41%
ethereum
Ethereum(ETH)₺99,133.960.26%
tether
Tether(USDT)₺38.880.02%
ripple
XRP(XRP)₺91.370.56%
binancecoin
BNB(BNB)₺26,153.181.47%
solana
Solana(SOL)₺6,897.17-0.11%
usd-coin
USDC(USDC)₺38.870.00%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺8.82-1.94%
cardano
Cardano(ADA)₺29.15-2.16%
tron
TRON(TRX)₺10.53-0.18%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺99,124.240.16%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,232,940.150.51%
sui
Sui(SUI)₺141.14-1.17%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,390.796.96%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺119,582.460.26%
chainlink
Chainlink(LINK)₺599.55-2.92%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺893.49-3.32%
stellar
Stellar(XLM)₺11.17-1.04%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.0005618-1.03%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺16,549.48-2.16%
leo-token
LEO Token(LEO)₺342.550.28%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺7.40-2.33%
the-open-network
Toncoin(TON)₺117.810.01%
monero
Monero(XMR)₺15,624.490.87%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,749.33-0.93%
weth
WETH(WETH)₺99,195.39-0.07%
polkadot
Polkadot(DOT)₺177.69-1.78%
usds
USDS(USDS)₺38.87-0.01%
bitget-token
Bitget Token(BGB)₺218.900.75%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺105,949.090.17%
No Result
View All Result
PİYASA VERİLERİ
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Hisse Senedi
  • Piyasalar
Copyright 2023 © GLOBAL MEDIA A.Ş