Gundemglobal.com
Beşiktaş Shakhtar Donetsk’e 4-2 yenildi
No Result
View All Result
25 Temmuz 2025, Cuma
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Piyasalar
  • Hisse Senedi
PİYASA VERİLERİ
borsaon.
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Piyasalar
  • Hisse Senedi
No Result
View All Result
borsaon
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir: “İstihdamın kaynağı depremzedeler olacak”

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir: “İstihdamın kaynağı depremzedeler olacak”

Borsa On (Editör) by Borsa On (Editör)
9 Mayıs 2023
in Ekonomi
0

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Yatırım alanlarını depremzede illerimizde belirledik ve her ilimizde bir dokunuş yapmak istiyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Adıyaman’da önce Valiliği ardından Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) ziyaret etti.

Bunlarıda Okuyabilirsiniz

New York borsasında ‘karışık’ kapanış

New York borsasında ‘karışık’ kapanış

25 Temmuz 2025
Oba Makarnacılık’tan yüzde 500 oranında bedelsiz kararı

Oba Makarnacılık’tan yüzde 500 oranında bedelsiz kararı

25 Temmuz 2025

OSB’de basın toplantısı düzenleyen Demir, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Adıyaman halkına geçmiş olsun dilekleri iletti.

Devletin çeşitli alanlarda çok yönlü faaliyetlerde bulunarak yaralarının sarılması için bütün gücüyle gayret sarf ettiğini belirten Demir, “Felaketin boyutu ve büyüklüğü herkesçe malum. Ama millet olarak bunun altında hep beraber kalkacağız.” diye konuştu.

Demir, her vatandaşın, kurum ve kuruluşun elinden geldiğince deprem bölgesine destek vermek istediğine işaret etti.

Savunma sanayi sektörü olarak kendilerinin de ilk günden itibaren adli ihtiyaçlarla ilgili AFAD ile koordine halinde bir dizi faaliyette bulunduklarını aktaran Demir, “Ama uzun süreli projeler ve yaralıları uzun süreli sarmak için de daha kapsamlı çalışmalarda bulunmak bir şart. O açıdan tabii ki kalıcı konutların yapılması konusunda devletimiz önemli bir çaba içinde. Bizler de konut projelerine de katkıda bulunalım ama konutla beraber yatırım ve istihdam da önemli. Bölgenin kalkınması açısından olmazsa olmazlardan birisi.” ifadelerini kullandı.

Demir, bölgenin sanayicileri ile tanışmak ve savunma sektörü ile onları tanıştırmak istediklerini vurguladı.

Deprem öncesinde Adıyaman’ı ziyaret ettiklerini anımsatan Demir, şöyle devam etti:

“Adıyaman’daki sanayi sektörünün mevcut durumu ve potansiyelini, ‘o potansiyelden nasıl bir katkı çıkartırız savunma sanayi sektörüne’ diye bir çalışma yapacaktık. Ama depremle beraber bu çalışmayı bir boyutta öteye geçirmek gerektiğini hissettik. Sadece yerel kabiliyetler ve mevcut kabiliyetlerle bunları nasıl örtüşeceği değil kapsamlı şekilde şirketlerimizin burada elini taşın altına koymaları, belirli yatırımlar yapmaları ve uzun soluklu olarak da bölgede varlıklarını sürdürmeleri yanında da istihdam ettikleri depremzede vatandaşlarımızın da iskanlarıyla ilgili, konut yapı ve işleriyle ilgili tedbirler alarak iş yeri yanında belirli uydu kentler, mahalleler oluşturup bir toplu kalkınma hareketi girelim dedik.”

Demir, yatırımın yanında, yapılacak konutların da tamamen kendine yeterli her türlü sosyal donatısı, tesisi, imkanı olan bir yapı olmasını istediklerini dile getirdi.

Buradaki yapılanmaların cazip olması gerektiğini aktaran Demir, “O kadar cazip olmalı ki Türkiye’nin başka yerinden, büyük illerden dahi ‘biz gelip burada çalışmalıyız’ diyebilsinler. Bu seviyede bir standart düşünüyoruz. O açıdan yatırım alanlarını depremzede illerimizde belirledik, her ilimize bir dokunuş yapmak istiyoruz.” dedi.

Adıyaman’a kablo ve konnektör fabrikası kurulacak

Adıyaman’da yapacakları yatırımlar hakkında bilgi veren Demir, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Adıyaman özelinde şunu düşündük. Acaba burada en etkili ne olabilir? Sektörde eksiğimiz ne, sektörde gördüğümüz en önemli eksik ki; sırf sektöre yönelik değil genel olarak Türkiye’de bir kablo, konnektör meselesi var. Gerek hava gerek deniz ve gerekse kara araçlarımızda çok sayıda kilometrelerce uzunlukta kablolar kullanıyoruz. Bu kabloların demetler yapılıp birbirlerine bağlanmaları ve çeşitli özelliklerde olmaları gerekiyor. Bu konuda ihracatımız arttıkça kara, deniz, hava araçlarımız ihracatı da arttıkça giderek artan bir darboğaz ile karşı karşıyayız. Yani Türkiye’nin bu alanda yatırıma ihtiyacı var. Artı bu kabloları birbirine bağlayacak konnektör dediğimiz yüzde 80’ini dışarıdan ithal ettiğimiz bir dizi bağlantı elemanı var. Bunlarda da büyük bir eksiğimiz var. Bu ikisini bir araya getirdiğimizde kara, deniz, hava araçlarımızın bu tür bağlantı sistemlerini dört dörtlük sağlayacak bir tesisin Adıyaman’da olması bizce mükemmel bir yatırım olur dedik. Yine en çok kullanılan ve özellikli ürünler havacılıkta olduğu için de TUSAŞ’a burada öncü rolü oyna dedik. Tabii TUSAŞ’ın yanında ASELSAN da ROKETSAN da burada kullanıcı olarak devrede olacaklar ama yatırımını ilk başlangıcını, ilk adımını TUSAŞ atsın istedik.”

“İstihdamın kaynağı depremzedeler olacak”

Demir, TUSAŞ’ın Kahramanmaraş’ta yatırım yaptığını anlattı.

Bölgede ilk planda yaklaşık 300 milyon liralık bir yatırım yapılacağını belirten Demir, şunları kaydetti:

“100 artı 200 kişilik bir istihdamı öngörüyoruz. Ama ileride sanayicilerimizin de katkısıyla bu yatırımın ve istihdamın daha da genişlenmesine hatta mevcut tesisin sadece savunma ve askeri alanda değil, diğer birçok alana sivil havacılık dahil olmak üzere ürün vermesini bekliyoruz. Özellikli ürünler olduğu için oldukça katma değerli ve niş ürünler oluyor. Yani normal bir kablo demetini işte 100’e satıyorsanız bunu 800’e 1000’e satmanız çok daha mümkün. Çünkü çok özellik istiyor. Tabii maliyetler de kalite de ona göre artmak durumunda. Yani buraya kaliteli bir üretim, kaliteli ve niş bir alanı getirmek istiyoruz. Tabii bunun yanında deprem öncesinde planladığımız şekilde sanayicilerimizin biraz daha belki deprem felaketi izlerini attıktan sonra hangi alanlarda başka ne tür ürünlerde katkıda bulunabilirler? Sektöre nasıl entegre olabilirler? Gibi konularında gündemimizden çıktığını düşünmeyin. Bu da gündemimizde.

Buradaki fabrikanın istihdamın kaynağı bölge olacak. Yani Adıyaman ve çevresindeki istihdam ve imkanı sadece bu bölgede ve öncelikle depremzede vatandaşlarımız olacak. O konuda tabii kalifiye bir insan gücüne ihtiyaç var. Bu insan kaynağını burada bulacağımıza inanıyoruz. Başvuruları kısa zaman, kısa süre sonra almaya başlayacağız.”

“Üniversiteli gençlere yönelik ‘Kalfa Programı’ uygulanıyor”

Demir, amaçlarının, depremzede vatandaşların geleceğe yönelik istihdamının yanında, maaş durumunu ve gelir durumunu bir an önce belirli bir seviyeye getirmek olduğunu ifade etti.

İstihdam edecekleri vatandaşların bulundukları yerlerde huzurlu kalmalarını sağlayacak bir ortam oluşturmak istediklerinin altını çizen Demir, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bunun görevimiz olduğuna inanıyoruz. Bu tür bir adımın bölgeden geniş bir destek bulacağına yürekten inanıyoruz. Ve bu destekle beraber çok büyük bir kalkınma hamlesinin oluşacağına inanıyorum. Bizim ‘Kalfa’ dediğimiz program. Kalfa programımızın da özelliği şu. Üniversiteli gençlerimize yönelik, bu gençlerimizin biz erken sınıflarda belirli bir eğitim programına dahil olmalarını istiyoruz. Bu programı şu anda uyguluyoruz, çeşitli seviyelerde. Çok özellikli bir program. Uygulanan bu programı deprem bölgesine yönelik özel bir statüye kavuşturduk. Yani burada programa kabul edeceğimiz gençlerimiz depremzede olacak. Deprem bölgesinde olacak. Onları büyük şirketlerdeki abileriyle birebir eşleştireceğiz. Yani onlara birer usta tayin edeceğiz. Bir mentör tayin edeceğiz. Eğitimleri süresince bu abileriyle birebir temas içinde iş yerleriyle birebir temas içinde çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da pratik hayatla ilgili tecrübeleri oluşacak. Bu oluşurken de yine İŞKUR’la yaptığımız iş birliği neticesinde kendilerine belirli bir maaşla ödemesi sürekli olarak yapılacak. İleride istihdam edilmelerinin önü açılacak.”

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ardından OSB’de bulunan konteyner kenti ziyaret ederek depremzedelere “geçmiş olsun” dileklerini iletti ve çocuklara oyuncak dağıttı.

Ziyaretlere TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Bozdoğan, SSTEK Genel Müdürü Ahmet Çağrı Özer, HAVELSAN Genel Müdür Yardımcısı Semih Demirtoka ve ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yaman da katıldı.

Tags: “İstihdamınbaşkanıcumhurbaşkanlığıdemirdepremzedelerekonomikaynağıolacak?sanayiisavunma
Borsa On (Editör)

Borsa On (Editör)

Benzer Haberler

New York borsasında ‘karışık’ kapanış

New York borsasında ‘karışık’ kapanış

by Borsa On
25 Temmuz 2025
0

New York borsası, haftanın dördüncü işlem gününü karışık seyirle tamamladı. New York borsası kapanışında Dow Jones endeksi, yüzde 0,7 azalarak 44.693,91...

Oba Makarnacılık’tan yüzde 500 oranında bedelsiz kararı

Oba Makarnacılık’tan yüzde 500 oranında bedelsiz kararı

by Borsa On
25 Temmuz 2025
0

Oba Makarnacılık (#OBAMS), bugün gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısında mevcut 479.421.759 TL olan sermayesini yüzde 500 oranında bedelsiz artırarak 2.876.530.554 TL’ye yükseltme kararı aldı. Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen...

Avrupa borsaları günü karışık seyirle tamamladı

Avrupa borsaları günü karışık seyirle tamamladı

by Borsa On
24 Temmuz 2025
0

Avrupa'da yatırımcılar, ECB'nin faiz kararına ve ABD'nin AB'ye uygulamayı planladığı tarifeler konusundaki belirsizliğe odaklanırken Avrupa borsaları, haftanın dördüncü işlem gününü...

Borsa İstanbul VBTS kapsamında 4 hisseye daha tedbir getirdi

Borsa İstanbul VBTS kapsamında 4 hisseye daha tedbir getirdi

by Borsa On
24 Temmuz 2025
0

Borsa İstanbul, yapılan incelemeler neticesinde 4 hisse hakkında önleyici tedbir uygulanmasına karar verdi. BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamaya göre...

Next Post
Kamu işçisine yüzde 45 zam

Kamu işçisine yüzde 45 zam

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Borsaon - Online Borsa Haber Platformu

New York borsasında ‘karışık’ kapanış

Beşiktaş Shakhtar Donetsk’e 4-2 yenildi

Macron: Eylül’de Filistin Devleti’ni tanıyacağız

Oba Makarnacılık’tan yüzde 500 oranında bedelsiz kararı

Filenin Sultanları, Milletler Ligi’ne veda etti

Avrupa borsaları günü karışık seyirle tamamladı

Miçotakis’ten ‘Eurofighter’ açıklaması: Türkiye’ye satışını engelleyebileceğine inananlar yanılıyor

Borsa İstanbul VBTS kapsamında 4 hisseye daha tedbir getirdi

Borsaon.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.borsaon.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.borsaon.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur.

BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

borsaon.com verilerin sekansı, doğruluğu ve tamliği konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıkar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerden oluşan herhangi bir zarardan borsaon.com sorumlu degildir. BİST, verinin sekansı, doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması, veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerde Alıcı, Alt Alıcı ve/veya kullanıcılarda oluşabilecek herhangi bir zarardan BİST sorumlu değildir.

Saglikla ve sevgiyle kalin...
GLOBAL MEDIA YAYIN PLATFORMLARI A.S

COPYRİGHT © 2023 GLOBAL MEDİA YAYIN PLATFORMLARI A.Ş

  • Piyasa Verileri
  • Borsa Şirketleri
  • Borsa Terimleri
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,800,000.620.78%
ethereum
Ethereum(ETH)₺150,618.464.87%
ripple
XRP(XRP)₺129.122.94%
tether
Tether(USDT)₺40.480.01%
binancecoin
BNB(BNB)₺31,489.722.69%
solana
Solana(SOL)₺7,580.181.11%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.470.01%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺9.560.72%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺150,211.264.79%
tron
TRON(TRX)₺12.722.62%
cardano
Cardano(ADA)₺33.012.37%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,796,681.480.79%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺181,893.655.15%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,730.00-0.72%
stellar
Stellar(XLM)₺17.413.67%
sui
Sui(SUI)₺153.414.52%
chainlink
Chainlink(LINK)₺737.502.46%
wrapped-beacon-eth
Wrapped Beacon ETH(WBETH)₺161,692.655.17%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺161,226.754.96%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺9.820.22%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺20,860.792.33%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺971.462.84%
litecoin
Litecoin(LTC)₺4,582.032.91%
leo-token
LEO Token(LEO)₺363.490.19%
weth
WETH(WETH)₺150,489.344.74%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00055621.45%
the-open-network
Toncoin(TON)₺127.910.65%
usds
USDS(USDS)₺40.470.00%
ethena-usde
Ethena USDe(USDE)₺40.47-0.07%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.520.09%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,800,000.620.78%
ethereum
Ethereum(ETH)₺150,618.464.87%
ripple
XRP(XRP)₺129.122.94%
tether
Tether(USDT)₺40.480.01%
binancecoin
BNB(BNB)₺31,489.722.69%
solana
Solana(SOL)₺7,580.181.11%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.470.01%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺9.560.72%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺150,211.264.79%
tron
TRON(TRX)₺12.722.62%
cardano
Cardano(ADA)₺33.012.37%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,796,681.480.79%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺181,893.655.15%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,730.00-0.72%
stellar
Stellar(XLM)₺17.413.67%
sui
Sui(SUI)₺153.414.52%
chainlink
Chainlink(LINK)₺737.502.46%
wrapped-beacon-eth
Wrapped Beacon ETH(WBETH)₺161,692.655.17%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺161,226.754.96%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺9.820.22%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺20,860.792.33%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺971.462.84%
litecoin
Litecoin(LTC)₺4,582.032.91%
leo-token
LEO Token(LEO)₺363.490.19%
weth
WETH(WETH)₺150,489.344.74%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00055621.45%
the-open-network
Toncoin(TON)₺127.910.65%
usds
USDS(USDS)₺40.470.00%
ethena-usde
Ethena USDe(USDE)₺40.47-0.07%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.520.09%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,800,000.620.78%
ethereum
Ethereum(ETH)₺150,618.464.87%
ripple
XRP(XRP)₺129.122.94%
tether
Tether(USDT)₺40.480.01%
binancecoin
BNB(BNB)₺31,489.722.69%
solana
Solana(SOL)₺7,580.181.11%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.470.01%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺9.560.72%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺150,211.264.79%
tron
TRON(TRX)₺12.722.62%
cardano
Cardano(ADA)₺33.012.37%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,796,681.480.79%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺181,893.655.15%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,730.00-0.72%
stellar
Stellar(XLM)₺17.413.67%
sui
Sui(SUI)₺153.414.52%
chainlink
Chainlink(LINK)₺737.502.46%
wrapped-beacon-eth
Wrapped Beacon ETH(WBETH)₺161,692.655.17%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺161,226.754.96%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺9.820.22%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺20,860.792.33%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺971.462.84%
litecoin
Litecoin(LTC)₺4,582.032.91%
leo-token
LEO Token(LEO)₺363.490.19%
weth
WETH(WETH)₺150,489.344.74%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00055621.45%
the-open-network
Toncoin(TON)₺127.910.65%
usds
USDS(USDS)₺40.470.00%
ethena-usde
Ethena USDe(USDE)₺40.47-0.07%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.520.09%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,800,000.620.78%
ethereum
Ethereum(ETH)₺150,618.464.87%
ripple
XRP(XRP)₺129.122.94%
tether
Tether(USDT)₺40.480.01%
binancecoin
BNB(BNB)₺31,489.722.69%
solana
Solana(SOL)₺7,580.181.11%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.470.01%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺9.560.72%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺150,211.264.79%
tron
TRON(TRX)₺12.722.62%
cardano
Cardano(ADA)₺33.012.37%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,796,681.480.79%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺181,893.655.15%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,730.00-0.72%
stellar
Stellar(XLM)₺17.413.67%
sui
Sui(SUI)₺153.414.52%
chainlink
Chainlink(LINK)₺737.502.46%
wrapped-beacon-eth
Wrapped Beacon ETH(WBETH)₺161,692.655.17%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺161,226.754.96%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺9.820.22%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺20,860.792.33%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺971.462.84%
litecoin
Litecoin(LTC)₺4,582.032.91%
leo-token
LEO Token(LEO)₺363.490.19%
weth
WETH(WETH)₺150,489.344.74%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00055621.45%
the-open-network
Toncoin(TON)₺127.910.65%
usds
USDS(USDS)₺40.470.00%
ethena-usde
Ethena USDe(USDE)₺40.47-0.07%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.520.09%
No Result
View All Result
PİYASA VERİLERİ
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Hisse Senedi
  • Piyasalar
Copyright 2023 © GLOBAL MEDIA A.Ş