Gundemglobal.com
Filenin sultanları Sırbistan’a 3-0 mağlup oldu
No Result
View All Result
14 Temmuz 2025, Pazartesi
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Piyasalar
  • Hisse Senedi
PİYASA VERİLERİ
borsaon.
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Piyasalar
  • Hisse Senedi
No Result
View All Result
borsaon
İş dünyası ‘Sürdürülebilir ve Dirençli Tedarik Zinciri Yönetimi’ etkinliğinde bir araya geldi

İş dünyası ‘Sürdürülebilir ve Dirençli Tedarik Zinciri Yönetimi’ etkinliğinde bir araya geldi

Borsa On (Editör) by Borsa On (Editör)
3 Mayıs 2023
in Ekonomi
0

Teknoloji odaklı yatırımlarla verimlilik, sürdürülebilirlik ve dayanıklılık kazandırılan tedarik zincirleri, PwC Türkiye ve SAP Türkiye tarafından İstanbul’da düzenlenen etkinlikte masaya yatırıldı.

PwC Türkiye ve SAP Türkiye tarafından İstanbul’da “Sürdürülebilir ve Dirençli Tedarik Zinciri Yönetimi” başlıklı bir konferans düzenlendi. İş dünyasından önemli isimlerin katıldığı etkinliğin açılışını, PwC Türkiye Kıdemli Ortağı Cenk Ulu ve SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan yaptı. PwC Almanya EMEA Bölgesi Operasyonel Dönüşüm Hizmetleri Lideri Stefan Schrauf ve SAP EMEA South Bölgesi Tedarik Zinciri Çözümleri Direktörü Tuna Atmaca da açılış oturumunda konuştu. Yarım günlük etkinlikte, akıllı fabrika dönüşümü, sürdürülebilirlik, izlenebilir ve bütünleşmiş lojistik yönetimi gibi tedarik zincirine dair konular, farklı sektörler odağında ele alındı. Dijital Tedarik Zinciri çözümlerinin tasarım, planlama, üretim, lojistik, bakım ve servis dahil tüm süreçleri birbirine bağlayarak şirketler için yarattığı değer ele alındı.

Bunlarıda Okuyabilirsiniz

Altın ilk yarıda parladı: İkinci yarıda ne olacak?

Altın ilk yarıda parladı: İkinci yarıda ne olacak?

13 Temmuz 2025
Piyasalar yeni haftaya endişeli giriyor

Piyasalar yeni haftaya endişeli giriyor

13 Temmuz 2025

CANDAN: YAPAY ZEKA SİSTEMLERİ, TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ İÇİN ARTIK KAÇINILMAZ

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan, “Değişim rüzgarlarını göğüslemek için tedarik zincirlerimizi esnek ve çevik yapılar ile güçlendirmeliyiz. Bu doğrultuda tüm dünyada, özellikle üretim işletmeleri Endüstri 4.0 kapsamında Akıllı Fabrika yatırımlarını hızlandırıyorlar. Gururla belirtmek isterim ki, en çok yatırım yaptığımız alan ve SAP’yi bugüne getiren en önemli unsur tedarik zinciri yönetimi. 5 yıldan uzun süredir tedarik zinciri süreçleri için bulut teknolojilerle pek çok çözüm sunuyoruz ve yenilerini de yakın zamanda ekleyeceğiz. Sistem, insan ve nesnenin bir araya geldiği yapay zeka sistemleri tedarik zinciri için artık kaçınılmaz. Özellikle ChatGPT’nin iş dünyasında çok daha hızlı kullanılacağını öngörüyoruz. SAP de, değişen tüm bu denklemde uçtan uca çözüm sağlayan bir teknoloji şirketi olarak önemli bir yer tutmaya devam edecek” dedi.

Açılış konuşmasını yapan bir diğer isim PwC Türkiye Kıdemli Ortağı Cenk Ulu, “Bugünün birbirine bağlı ve hızla değişen dünyasında, tedarik zinciri yönetimi şirketlerin başarısında hayati önem taşıyor. Son yıllardaki gelişmeler, doğal afetler, jeopolitik istikrarsızlık ve küresel salgınlar gibi birçok zorluğu beraberinde getirdi. Sürdürülebilir tedarik zincirleri, üretim ve taşımacılığın çevresel etkisini azaltmaya, etik ve adil işçilik uygulamalarını teşvik etmeye ve yerel toplulukları desteklemeye odaklanıyor. PwC olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz 26. Küresel CEO Araştırmamamıza göre CEO’ların %46’sı gelecek 12 ay içerisinde karşılarına çıkabilecek jeopolitik zorluklarla baş edebilmek için tedarik zincirlerinde yeni düzenlemeler yapmayı hedefliyor. Özellikle Türkiye’deki CEO’ların operasyonel maliyetleri düşürmek, alternatif tedarikçileri araştırmak gibi tedarik zinciri işlevi ile ilişkili konularda hali hazırda yapılan çalışmaların önümüzdeki dönemlerde de süreceğini görüyoruz” diye konuştu.

PwC Türkiye ve SAP Türkiye’nin etkinliğinde, SAP Dijital Tedarik Zinciri çözümlerinin tasarım, planlama, üretim, lojistik, bakım ve servis dahil tüm süreçleri birbirine bağlarken, şirketler için nasıl değerler yarattığı anlatıldı. PwC Türkiye’nin sunduğu stratejiden uygulamaya tedarik zinciri yönetimi hizmetleri ile uçtan uca dijital odaklı tedarik zinciri dönüşümünün nasıl sağladığı da konuşuldu. Etkinlik kapsamında “Tedarik Zinciri Dönüşümünde Kritik Başarı Faktörleri” başlığıyla düzenlenen panele de Temsa CEO’su Fatih Tunçbilek, Kastamonu Entegre Global Tedarik Zinciri Direktörü Halim Sırçancı, Tüpraş Tedarik Zinciri Direktörü Göksel Baydar, PwC Türkiye Tedarik Zinciri Hizmetleri Lideri, Şirket Ortağı Dr. İsmail Karakış ve SAP Türkiye Bulut ve iş Çözümlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Karal katıldı.

TUNÇBİLEK: İNSAN KAYNAĞI, DÖNÜŞÜME HAZIRLANIYOR

Panelde söz alan Temsa CEO’su Fatih Tunçbilek ise “Otomotivde çip kriziyle başlayan sıkıntılar, pandemi, savaş ve kurdaki dalgalanmalarla birlikte büyüdü. Sektör, bu krizler sebebiyle talebi yakalamakta gecikti, adeta ürün verememe noktasına geldi. Bu dönemde, tüm süreçlerin uçtan uca izlenebilirliği, uzak kontaklarla ilişkilerin yönetimi, ekiplerin yetkinliği gibi konular öne çıktı. Biz de Temsa olarak şirketimizi geleceğe hazırlıyoruz. Çevik bir dönüşüm içindeyiz. İnsan kaynağımızı kavramsal ve kültürel olarak dönüşüme hazırlıyoruz. Tüm fonksiyonların çevikleşmesi ve kendi başına karar alabilecek etkinliğe ulaşması için yatırım yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

SIRÇANCI: BELİRSİZLİĞİN YAŞAM BİÇİMİ HALİNE GELDİĞİ İŞ DÜNYASINDA ÇEVİK VE DİRENÇLİ YAPILARA İHTİYAÇ VAR

Kastamonu Entegre Global Tedarik Zinciri Direktörü Halim Sırçancı da “Son yıllarda hem ülkemizde hem bölgemizde hem de tüm dünyada yaşanan krizler karşısında tedarik zinciri fonksiyonlarında ciddi aksamalar yaşanmaması için, tüm paydaşlarımızla birlikte dijital dönüşüm projeleri yürüttük. Bu arada gelecekte artacağını öngördüğümüz müşteri taleplerine cevap verebilmek amacıyla, yeni tesis yatırımları yaptık. Son zamanlarda maliyet ve hizmet kalitesi açısından çok dalgalanan ve sektörümüzde çok büyük bir öneme sahip olan lojistik maliyetlerini kontrol altında tutabilmek için, gemi, tır gibi taşıma aracı yatırımları yaptık, dikey entegrasyon projelerini hayata geçirdik. Belirsizliğin artık bir yaşam biçimi haline geldiği ve risklerin giderek arttığı günümüz iş dünyasında, daha dirençli ve çevik yapılar kurmak, bu yapıları kuracak ve geliştirecek insan kaynağını temin edip tutundurmak ve tüm paydaşları kapsayan büyük tedarik zincirini odağımıza almak artık vazgeçilmez bir hedef haline geldi” açıklamasında bulundu.

KARAKIŞ: GELECEKTE REKABET, TEDARİK ZİNCİRLERİ ARASINDA OLACAK

PwC Türkiye Şirket Ortağı ve Tedarik Zinciri Yönetimi Hizmetleri Lideri Dr. İsmail Karakış, “Geleceğin tedarik zincirlerinin bağlantılı, otonom ekosistemler olarak tanımlıyoruz; bu vizyona ulaşmak için ise temel olarak; kapalı döngü entegre planlama, akıllı lojistik, şeffaflık ve sürdürülebilirlik, dinamik tedarik zinciri segmentasyonu ve Yapay Zeka (AI) olmak üzere beş yetkinlik alanına yatırım yapmak gerekli. PwC perspektifinden tedarik zincirleri; dijital, çevik, senkronize, şeffaf, ileriye dönük veriye dayalı modelleme yapabilen bir noktaya evriliyor. Bu doğrultuda tedarik zinciri ilişkili konular, CEO’ların gündeminde de artık öncelikli olarak yer alıyor. Önümüzdeki dönemde tedarik zinciri ile ilgili liderlerin gündem maddeleri arasında şirketler için değer üretme, dijitalleşme, çeviklik, risk yönetimi, ESG ve İnovasyon öne çıkacak. Bu gündem maddelerine ilişkin tedarik zincirlerinde dönüşüm ihtiyacı artık kaçınılmaz; şirketler dönüşüm yolculuğunda başarıya ulaşmak için süreç, sistem ve organizasyon & yetkinlik alanlarını birlikte değerlendirmeli, üst yönetim desteğiyle birlikte çalışanların dönüşüme katılımı ve değişim yönetimi alanlarına önem vermeli” dedi.

KARAL: TEDARİK ZİNCİRİ, EN KRİTİK BAŞARI FAKTÖRÜ HALİNE GELDİ

SAP Türkiye Bulut ve iş Çözümlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Karal ise “Tedarik zinciri her zaman önemli bir işleve sahip olmakla beraber, son zamanlarda kurumların başarısındaki kritik faktör haline geldi. Güçlü bir tedarik zinciri olmayan işletmeler, başarısızlık riskiyle karşı karşıya kalıyor. Bu sebeple tedarik zinciri liderleri, bugüne kadar hiç olmağı kadar önemli ve değerli sorumluluklar üstleniyor. Yeni dönemde kurumların operasyonlarını yürüten CEO’lar ve tedarik zincirine liderlik eden CSCO’lar, geleceğin CEO adayları olarak karşımıza çıkıyor” diye konuştu.

Tags: ‘sürdürülebilirarayabirdirençlidünyasıekonomietkinliğindegeldiİştedarikyönetimi,zinciri
Borsa On (Editör)

Borsa On (Editör)

Benzer Haberler

Altın ilk yarıda parladı: İkinci yarıda ne olacak?

Altın ilk yarıda parladı: İkinci yarıda ne olacak?

by Borsa On
13 Temmuz 2025
0

Piyasalar yıla küresel çapta enflasyon-resesyon ikilemi arasında merkez bankalarının para politikalarında gevşeme döngüsüne girmesi beklentileriyle başlarken, bu dönemde devam eden...

Piyasalar yeni haftaya endişeli giriyor

Piyasalar yeni haftaya endişeli giriyor

by Borsa On
13 Temmuz 2025
0

ABD Başkanı Donald Trump, dur durak bilmeden yeni açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. ABD'den gelen gümrük vergisi tehditlerine karşı giderek artan bir...

Deutsche Bank: Powell giderse dolar çöker

Deutsche Bank: Powell giderse dolar çöker

by Borsa On
13 Temmuz 2025
0

Deutsche Bank'ın baş döviz stratejisti George Saravelos'a göre, ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın ABD Başkanı Donald Trump tarafından istifaya...

İşte yılbaşından bu yana en çok kazandıran hisseler

İşte yılbaşından bu yana en çok kazandıran hisseler

by Borsa On
13 Temmuz 2025
0

Borsa İstanbul'da BİST 100 endeksi,en düşük 9.957,84 puanı ve en yüksek 10.441,05 puanı gördükten sonra haftayı, önceki hafta kapanışının yüzde...

Next Post
Son Dakika! TÜİK, merakla beklenen enflasyon verilerini açıkladı

Son Dakika! TÜİK, merakla beklenen enflasyon verilerini açıkladı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Borsaon - Online Borsa Haber Platformu

Filenin sultanları Sırbistan’a 3-0 mağlup oldu

Şile Belediye Başkanı Kabadayı ile birlikte 5 şüpheliye tutuklama talebi

4 ilde orman yangını: Edirne’de bir arazör alevlere teslim oldu

Ekonomik krizin yeni kurbanı: Gıda tedarikçi konkordato ilan etti!

Beşiktaş, Orkun Kökçü transferini duyurdu: Sezon başına 5 milyon euro

Sanayi sitesinde alevler yükseldi: Ordu’da geri dönüşüm tesisinde yangın

Erdoğan’dan Özel’e: Milletin değerlerinden bu kadar mı uzaksın

İmralı heyeti Bahçeli ve Özel’le görüşecek

Borsaon.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.borsaon.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.borsaon.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur.

BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

borsaon.com verilerin sekansı, doğruluğu ve tamliği konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıkar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerden oluşan herhangi bir zarardan borsaon.com sorumlu degildir. BİST, verinin sekansı, doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması, veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerde Alıcı, Alt Alıcı ve/veya kullanıcılarda oluşabilecek herhangi bir zarardan BİST sorumlu değildir.

Saglikla ve sevgiyle kalin...
GLOBAL MEDIA YAYIN PLATFORMLARI A.S

COPYRİGHT © 2023 GLOBAL MEDİA YAYIN PLATFORMLARI A.Ş

  • Piyasa Verileri
  • Borsa Şirketleri
  • Borsa Terimleri
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,786,213.961.51%
ethereum
Ethereum(ETH)₺120,197.022.25%
ripple
XRP(XRP)₺114.885.57%
tether
Tether(USDT)₺40.170.00%
binancecoin
BNB(BNB)₺27,832.851.49%
solana
Solana(SOL)₺6,544.271.91%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.160.00%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺8.082.68%
tron
TRON(TRX)₺12.180.91%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺120,071.702.20%
cardano
Cardano(ADA)₺29.956.56%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,970.675.80%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,778,943.441.63%
stellar
Stellar(XLM)₺19.0024.00%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺145,547.052.46%
sui
Sui(SUI)₺140.193.83%
chainlink
Chainlink(LINK)₺636.275.99%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺9.6423.78%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺20,477.971.02%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺864.034.81%
leo-token
LEO Token(LEO)₺362.72-0.58%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺128,783.872.25%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00053792.25%
weth
WETH(WETH)₺120,205.862.26%
the-open-network
Toncoin(TON)₺120.100.68%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,870.254.33%
usds
USDS(USDS)₺40.160.00%
whitebit
WhiteBIT Coin(WBT)₺1,856.190.78%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.210.05%
monero
Monero(XMR)₺13,589.052.93%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,786,213.961.51%
ethereum
Ethereum(ETH)₺120,197.022.25%
ripple
XRP(XRP)₺114.885.57%
tether
Tether(USDT)₺40.170.00%
binancecoin
BNB(BNB)₺27,832.851.49%
solana
Solana(SOL)₺6,544.271.91%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.160.00%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺8.082.68%
tron
TRON(TRX)₺12.180.91%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺120,071.702.20%
cardano
Cardano(ADA)₺29.956.56%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,970.675.80%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,778,943.441.63%
stellar
Stellar(XLM)₺19.0024.00%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺145,547.052.46%
sui
Sui(SUI)₺140.193.83%
chainlink
Chainlink(LINK)₺636.275.99%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺9.6423.78%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺20,477.971.02%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺864.034.81%
leo-token
LEO Token(LEO)₺362.72-0.58%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺128,783.872.25%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00053792.25%
weth
WETH(WETH)₺120,205.862.26%
the-open-network
Toncoin(TON)₺120.100.68%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,870.254.33%
usds
USDS(USDS)₺40.160.00%
whitebit
WhiteBIT Coin(WBT)₺1,856.190.78%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.210.05%
monero
Monero(XMR)₺13,589.052.93%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,786,213.961.51%
ethereum
Ethereum(ETH)₺120,197.022.25%
ripple
XRP(XRP)₺114.885.57%
tether
Tether(USDT)₺40.170.00%
binancecoin
BNB(BNB)₺27,832.851.49%
solana
Solana(SOL)₺6,544.271.91%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.160.00%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺8.082.68%
tron
TRON(TRX)₺12.180.91%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺120,071.702.20%
cardano
Cardano(ADA)₺29.956.56%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,970.675.80%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,778,943.441.63%
stellar
Stellar(XLM)₺19.0024.00%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺145,547.052.46%
sui
Sui(SUI)₺140.193.83%
chainlink
Chainlink(LINK)₺636.275.99%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺9.6423.78%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺20,477.971.02%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺864.034.81%
leo-token
LEO Token(LEO)₺362.72-0.58%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺128,783.872.25%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00053792.25%
weth
WETH(WETH)₺120,205.862.26%
the-open-network
Toncoin(TON)₺120.100.68%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,870.254.33%
usds
USDS(USDS)₺40.160.00%
whitebit
WhiteBIT Coin(WBT)₺1,856.190.78%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.210.05%
monero
Monero(XMR)₺13,589.052.93%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,786,213.961.51%
ethereum
Ethereum(ETH)₺120,197.022.25%
ripple
XRP(XRP)₺114.885.57%
tether
Tether(USDT)₺40.170.00%
binancecoin
BNB(BNB)₺27,832.851.49%
solana
Solana(SOL)₺6,544.271.91%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.160.00%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺8.082.68%
tron
TRON(TRX)₺12.180.91%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺120,071.702.20%
cardano
Cardano(ADA)₺29.956.56%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,970.675.80%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,778,943.441.63%
stellar
Stellar(XLM)₺19.0024.00%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺145,547.052.46%
sui
Sui(SUI)₺140.193.83%
chainlink
Chainlink(LINK)₺636.275.99%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺9.6423.78%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺20,477.971.02%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺864.034.81%
leo-token
LEO Token(LEO)₺362.72-0.58%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺128,783.872.25%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00053792.25%
weth
WETH(WETH)₺120,205.862.26%
the-open-network
Toncoin(TON)₺120.100.68%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,870.254.33%
usds
USDS(USDS)₺40.160.00%
whitebit
WhiteBIT Coin(WBT)₺1,856.190.78%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.210.05%
monero
Monero(XMR)₺13,589.052.93%
No Result
View All Result
PİYASA VERİLERİ
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Hisse Senedi
  • Piyasalar
Copyright 2023 © GLOBAL MEDIA A.Ş