Gundemglobal.com
Ahmet Özer’e terör davasında tahliye kararı!
No Result
View All Result
14 Temmuz 2025, Pazartesi
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Piyasalar
  • Hisse Senedi
PİYASA VERİLERİ
borsaon.
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Piyasalar
  • Hisse Senedi
No Result
View All Result
borsaon
Ünlü havacılık şirketinden Baykar’a iş birliği sinyali

Ünlü havacılık şirketinden Baykar’a iş birliği sinyali

Borsa On by Borsa On
26 Ocak 2025
in Gündem, Haberler
0

Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsüne göre dünyanın 13’üncü ve Avrupa’nın 2’inci büyük savunma şirketi konumundaki Leonardo’nun CEO’su Roberto Cingolani, hafta içinde İstanbul’da, Türkiye’nin savunma sanayisinde önce firmalardan biri olan ve İtalya’nın köklü havacılık şirketi Piaggio Aerospace’i 2024’ün sonunda satın alarak dikkatleri üzerine çeken Baykar‘a gerçekleştirdiği ilgi uyandıran ziyaretinin ardından Roma’da şirketin genel merkezinde gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Piaggio Aerospace’i almadan önce de Baykar ile görüştüklerini ifade eden Cingolani, son ziyaretine ilişkin, “Baykar’daki meslektaşlarımızla birkaç aydır görüşüyoruz yani bu görüşmeler Piaggio’dan önce başladı. Daha önce de ziyaretler oldu. Geçen haftaki ziyaret son derece ilgi çekiciydi çünkü İstanbul’daki tesisi ziyaret ettik. Daha çok teknik görüşmeler yaptık ve ürünler ile teknolojileri geliştirme olasılığını çok ciddi ve operasyonel bir şekilde araştırıyoruz.” dedi.

Bunlarıda Okuyabilirsiniz

BIST 30 hisselerinde aylık getiride İş Bankası C ve Emlak Konut ilk sırada

BIST 30 hisselerinde aylık getiride İş Bankası C ve Emlak Konut ilk sırada

14 Temmuz 2025
HSBC’den kritik endeks tahmini: Hangi Türk hisseleri listeye girecek?

HSBC’den kritik endeks tahmini: Hangi Türk hisseleri listeye girecek?

14 Temmuz 2025

Cingolani, “Leonardo’nun teknolojileri ile Baykar’ın teknolojileri arasında çok güçlü bir tamamlayıcılık var. Baykar’daki meslektaşlarımızla bazı şeyleri birlikte yaparsak insansız sistemler konusunda gerçekten bir sıçrama gerçekleştirebileceğimizi ve özellikle Avrupa dahil yeni pazar alanları açabileceğimizi gördük. Bu nedenle, bu görüşme çok önemliydi ve önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelmek üzere sözleştik. Çok yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

“Bu ziyaret, Leonardo ile Baykar arasında yeni bir işbirliğinin ya da bir ortaklığın ilk sinyali olabilir mi?” sorusu üzerine Cingolani, “Bunu onaylıyorum ama daha fazlasını söyleyemem, malum nedenlerden dolayı ancak şunu onaylayabilirim ki endüstriyel sinerjinin başlayıp başlayamayacağını anlamak için görüşmeler yapıyoruz. Her iki taraf da oldukça ilgili ve görüşmelerin gidişatından oldukça memnun.” yanıtını verdi.

“Baykar ile bu görüşmeler yolunda”

Cingolani, Leonardo ile Baykar’ın hangi ürünler ya da platformlar üzerine çalışabilecekleri konusunda şu anda detayları konuştuklarını belirterek, “Bu yüzden biraz erken bir aşamadayız ancak çok önemli bir şey var: Leonardo’nun ürün portföyü, bizim ‘payload’ dediğimiz yani uçak üzerindeki elektronik sistemler ve sensör sistemleri, Baykar’ın ürettiği İHA’larla çok iyi bir şekilde uyum sağlayabilir. Bu potansiyel sinerji, gerçekten olağanüstü bir tamamlayıcılık sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

Cingolani, Leonardo olarak insansız sistemler üzerinde halihazırda bazı tecrübelerinin bulunduğunu vurgulayarak, “Leonardo olarak İHA’daki deneyimlerimizi, Baykar’ın dünya çapında birinci sınıf insansız platformlarıyla entegre etmek, gerçekten önemli bir ivme kazandırabilir. Bunun yanında, gelecekte insansız sistemler sadece belirli görevleri yerine getiren dronlar olarak değil aynı zamanda 6. nesil savaş uçaklarıyla işbirliği yapabilen sistemler olarak tasarlanıyor. Dolayısıyla üzerinde çalıştığımız çok geniş bir perspektif mevcut.” değerlendirmesinde bulundu.

Roberto Cingolani, öncelikle iki şirketin görüşmeye istekli olmaları gerektiğini ve Baykar ile bu görüşmelerin yolunda gittiğini belirterek, şunları dile getirdi:

“Daha sonra teknolojik analiz yapılması lazım çünkü teknolojik tamamlayıcılığın gerçekten var olup olmadığına bakılmalı, sistemlerin birbiriyle uyumlu hale getirilmesi gerekiyor. Ardından piyasa analizi yapılmalı çünkü sistemlerin entegre edildikten sonra pazara sunulabilir olması lazım. Son olarak ise endüstriyel üretim aşamasına geçiliyor. Oldukça iyimseriz ve bu yönde çalışıyoruz ancak önce teknolojinin düzgün çalıştığından emin olmamız gerekiyor. Hepimiz bu konuda çok olumlu düşünüyoruz ama şu an yoğun bir şekilde bu konular üzerinde çalışıyoruz.”

“Baykar, olağanüstü seviyede”

Baykar’ın İstanbul’daki Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi’ne dair düşünceleri sorulan Cingolani, “Gerçekten etkileyici bir şirketle karşılaştık, çok etkilendik.” dedi.

Baykar’ın kesinlikle dünya çapında olağanüstü bir seviyede olduğunu ifade eden Cingolani, şunları dile getirdi:

“Altyapılar harika ve bizi etkileyen birçok şey oldu. İlk olarak, binlerce genci görmek gerçekten etkileyiciydi. Anladığım kadarıyla yaş ortalaması 30’un altında. Gerçekten içeri girdiğinizde binlerce gencin çalıştığını görmek etkileyici, bir dinamizm görüyorsunuz. Altyapılar olağanüstü, çalışanlara büyük önem verilmiş. AR-GE bölümünü, çalışanlar için binaları, kampüsün kalitesini, kreşini gördük ve bu olanaklar gerçekten etkileyiciydi. Ürün portföyü ise artık dünyanın en iyileri arasında ve bunu bekliyorduk ancak yerinde görmek daha da etkileyici oldu.”

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ile görüştüklerini anlatan Cingolani, “Üst yönetimden de çok etkilendik, onların bu tutkusu, yeteneği ve uzmanlığı hemen fark ediliyor. Bize her şeyi büyük bir hız ve uzmanlıkla gösterdiler, bu gerçekten heyecan vericiydi. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür ki her ikisi de kardeş, olağanüstü bir bilgi birikimine ve yönetim becerisine sahipler. Dünya standartlarında bir şirket kurmuşlar ve bu, gerçekten sıra dışı bir yüksek teknoloji girişimcilik örneği. Kesinlikle çok ama çok etkilendik.” ifadelerini kullandı.

“Teknolojik işbirliği ilerlemeyi hızlandırır”

Daha önce Avrupa’nın savunmasında Avrupa ordusundan ziyade ortak savunma teknolojisinin gerektiğini söylediği hatırlatılan Cingolani, “Şu anda insansız sistemler, yapay zeka, altıncı nesil savaş uçakları, son nesil elektronik sistemler, siber güvenlik ve uzay gibi teknolojik zorluklar karşımızda. Bunlar, teknolojik açıdan çağ açıcı meydan okumalar. Sorunuza ilk cevabım şu: Bu tür şeyleri tek başına yapmak neredeyse imkansız. İttifaklar, öncelikle ve esasen teknoloji alanında gereklidir çünkü bu zorluklar çok büyük ve çok acil. Tek başına yapmayı deneyebilirsiniz ama bu 50 yıl sürer ancak teknolojik işbirliği ilerlemeyi hızlandırır.” değerlendirmesinde bulundu.

Bu soruya yanıtının ikinci kısmının politik bakış açısı içerdiğine dikkati çeken Cingolani, “Bu tür ittifaklar, devletlerin ve kıtaların küresel güvenliğine etki eder. Leonardo’da göreve başladığımızdan beri öncelikli hedef olarak Avrupa savunma çabalarının katalizörü olmaya çalışıyoruz. Endüstriler, sinerji ve işbirliği örneği sunarsa bu, devletlerin ve politikacıların için ortak bir savunma veya güvenlik yapısı düşünmelerini kolaylaştırır çünkü tek bir devlet, ne kendini savunabilir ne de gerekli teknolojileri tek başına geliştirebilir. Bu nedenle ittifaklar her zaman gereklidir.” diye konuştu.

Bu noktada İtalya’nın sadece AB değil aynı zamanda NATO’nun da güçlü bir üyesi olduğuna işaret eden Cingolani, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İttifaklar açısından ilk olarak Avrupalı bir perspektife sahibim ancak NATO’nun güçlü bir üyesi olan bir ülkede yaşıyorum. NATO içinde daha güçlü, daha güvenilir bir ortak olmalıyız. Şu anda bununla ilgili birçok tartışma var ancak NATO’nun güçlenmesi ve sadece Amerikan bileşeniyle sınırlı olmaması gerektiğini düşünüyorum. Avrupa dışı ittifaklarla da NATO’yu güçlendirmek mantıklıdır. Örneğin, altıncı nesil savaş uçağı için ‘Küresel Hava Muharebe Programı (GCAP)’ Projesi’nde Japon Mitsubishi Air Industries ve İngiliz BAE Systems ile beraber çalışıyoruz. Baykar ile dronlar üzerinde bir endüstriyel sinerji geliştirmenin mümkün olduğunu umuyorum. Bu işbirliği, NATO’nun doğu kanadında daha sağlam bir yapıya sahip ve NATO’nun koruma şemsiyesinin daha güçlü olmasına katkıda bulunabilir.”

“Karar verme yetkisi hükümetlere ait”

İngiltere ve Japonya’dan ortaklarıyla geliştirmeye başladıkları GCAP 6. Nesil Uçak Projesi’nin, Türkiye’den veya başka yerlerden ortaklara açık olup olmadığı sorusu yöneltilen Cingolani, şu yanıtı verdi:

“Proje, Leonardo, BAE Systems ve Mitsubishi arasında bir ortak girişim olarak başladı. Şu anda çalışmalar aktif olarak devam ediyor. Bu, önemli bir haber çünkü finansman sağlandı ve ekipler çalışmalarına başladı. Diğer kıtalarda ve Avrupa’da da 6. nesil savaş uçaklarıyla ilgili projelerin olduğu biliniyor. Gelecekte bu projelerin birleşip birleşmeyeceğini veya nasıl gelişeceğini kestirmek zor ancak benim için önemli olan, GCAP Projesi’nin başlamış olması ve Leonardo’nun bu programa diğer iki şirketle birlikte güçlü bir şekilde dahil olmasıdır. Şu an için başka bir ortağın katılıp katılmayacağına karar verme yetkisi hükümetlere ait. Bu kararlar şirketlerin değil hükümetlerin inisiyatifindedir ancak bizim tarafımızdan şirketler olarak, teknolojik ve endüstriyel sinerjiler, projeyi daha iyi bir şekilde geliştirmeye katkı sağlayacaksa diğer ortakların dahil edilmesi konusunda açık bir tavır sergiliyoruz.

Bununla birlikte şirket olarak, 6. nesil savaş uçağı veya diğer teknolojilerin gelişimini hızlandırabilecek herkesle işbirliği yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda tamamen açık ve esnek bir yaklaşım içindeyiz.”

Borsa On

Borsa On

Benzer Haberler

BIST 30 hisselerinde aylık getiride İş Bankası C ve Emlak Konut ilk sırada

BIST 30 hisselerinde aylık getiride İş Bankası C ve Emlak Konut ilk sırada

by Borsa On
14 Temmuz 2025
0

BIST 30 endeksinde yer alan şirketlerin son 1 aylık performanslarına bakıldığında, en güçlü fiyatlamalar banka ve gayrimenkul sektöründen geldi. Listenin başında...

HSBC’den kritik endeks tahmini: Hangi Türk hisseleri listeye girecek?

HSBC’den kritik endeks tahmini: Hangi Türk hisseleri listeye girecek?

by Borsa On
14 Temmuz 2025
0

Londra merkezli bankacılık devi HSBC, Financial Times Stock Exchange (FTSE) Gelişmekte Olan Piyasalar (EM) ve FTSE EM SmallCap endekslerine dahil edilecek ve...

Ahmet Özer’e terör davasında tahliye kararı!

Ahmet Özer’e terör davasında tahliye kararı!

by Borsa On
14 Temmuz 2025
0

Görevden uzaklaştırılan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in, terör örgütüne üye olma suçundan yargılandığı davada yurt dışı çıkış yasağı ve İstanbul...

BIST 30’da son 3 ayda %10 üzeri değer kaybı yaşayan 4 hisse

BIST 30’da son 3 ayda %10 üzeri değer kaybı yaşayan 4 hisse

by Borsa On
14 Temmuz 2025
0

BIST 30 endeksinde yer alan bu dört hisse, 3 aylık periyotta piyasanın gerisinde kaldı. Sasa Polyester (#SASA), %−19,05’lik düşüşle listenin başında...

Next Post
Trump, İsrail’e bir tonluk bomba satışına izin verdi

Trump, İsrail'e bir tonluk bomba satışına izin verdi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Borsaon - Online Borsa Haber Platformu

BIST 30 hisselerinde aylık getiride İş Bankası C ve Emlak Konut ilk sırada

HSBC’den kritik endeks tahmini: Hangi Türk hisseleri listeye girecek?

Ahmet Özer’e terör davasında tahliye kararı!

BIST 30’da son 3 ayda %10 üzeri değer kaybı yaşayan 4 hisse

LGS tercihleri başladı

Ünlü müzisyenin milyonları borsaya aktarılmış

DEM Parti heyeti, Bahçeli ile görüşecek

Trump’ın tarife hamlesi Avrupa borsalarında satış baskısı yarattı

Borsaon.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.borsaon.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.borsaon.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur.

BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

borsaon.com verilerin sekansı, doğruluğu ve tamliği konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıkar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerden oluşan herhangi bir zarardan borsaon.com sorumlu degildir. BİST, verinin sekansı, doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması, veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerde Alıcı, Alt Alıcı ve/veya kullanıcılarda oluşabilecek herhangi bir zarardan BİST sorumlu değildir.

Saglikla ve sevgiyle kalin...
GLOBAL MEDIA YAYIN PLATFORMLARI A.S

COPYRİGHT © 2023 GLOBAL MEDİA YAYIN PLATFORMLARI A.Ş

  • Piyasa Verileri
  • Borsa Şirketleri
  • Borsa Terimleri
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,902,554.602.98%
ethereum
Ethereum(ETH)₺122,843.762.38%
ripple
XRP(XRP)₺119.445.20%
tether
Tether(USDT)₺40.22-0.03%
binancecoin
BNB(BNB)₺28,310.701.72%
solana
Solana(SOL)₺6,719.962.70%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.210.00%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺8.282.98%
tron
TRON(TRX)₺12.13-0.48%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺122,725.932.34%
cardano
Cardano(ADA)₺30.191.69%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,955.261.30%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,889,162.942.88%
stellar
Stellar(XLM)₺18.514.36%
sui
Sui(SUI)₺159.2514.86%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺147,923.972.04%
chainlink
Chainlink(LINK)₺658.725.89%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺9.732.15%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺20,632.811.09%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺875.482.57%
leo-token
LEO Token(LEO)₺362.34-0.33%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺131,339.222.19%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00055223.37%
the-open-network
Toncoin(TON)₺122.661.22%
weth
WETH(WETH)₺122,848.592.34%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,900.471.99%
usds
USDS(USDS)₺40.21-0.01%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.21-0.09%
whitebit
WhiteBIT Coin(WBT)₺1,860.760.16%
monero
Monero(XMR)₺14,114.334.09%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,902,554.602.98%
ethereum
Ethereum(ETH)₺122,843.762.38%
ripple
XRP(XRP)₺119.445.20%
tether
Tether(USDT)₺40.22-0.03%
binancecoin
BNB(BNB)₺28,310.701.72%
solana
Solana(SOL)₺6,719.962.70%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.210.00%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺8.282.98%
tron
TRON(TRX)₺12.13-0.48%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺122,725.932.34%
cardano
Cardano(ADA)₺30.191.69%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,955.261.30%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,889,162.942.88%
stellar
Stellar(XLM)₺18.514.36%
sui
Sui(SUI)₺159.2514.86%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺147,923.972.04%
chainlink
Chainlink(LINK)₺658.725.89%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺9.732.15%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺20,632.811.09%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺875.482.57%
leo-token
LEO Token(LEO)₺362.34-0.33%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺131,339.222.19%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00055223.37%
the-open-network
Toncoin(TON)₺122.661.22%
weth
WETH(WETH)₺122,848.592.34%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,900.471.99%
usds
USDS(USDS)₺40.21-0.01%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.21-0.09%
whitebit
WhiteBIT Coin(WBT)₺1,860.760.16%
monero
Monero(XMR)₺14,114.334.09%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,902,554.602.98%
ethereum
Ethereum(ETH)₺122,843.762.38%
ripple
XRP(XRP)₺119.445.20%
tether
Tether(USDT)₺40.22-0.03%
binancecoin
BNB(BNB)₺28,310.701.72%
solana
Solana(SOL)₺6,719.962.70%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.210.00%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺8.282.98%
tron
TRON(TRX)₺12.13-0.48%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺122,725.932.34%
cardano
Cardano(ADA)₺30.191.69%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,955.261.30%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,889,162.942.88%
stellar
Stellar(XLM)₺18.514.36%
sui
Sui(SUI)₺159.2514.86%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺147,923.972.04%
chainlink
Chainlink(LINK)₺658.725.89%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺9.732.15%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺20,632.811.09%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺875.482.57%
leo-token
LEO Token(LEO)₺362.34-0.33%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺131,339.222.19%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00055223.37%
the-open-network
Toncoin(TON)₺122.661.22%
weth
WETH(WETH)₺122,848.592.34%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,900.471.99%
usds
USDS(USDS)₺40.21-0.01%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.21-0.09%
whitebit
WhiteBIT Coin(WBT)₺1,860.760.16%
monero
Monero(XMR)₺14,114.334.09%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,902,554.602.98%
ethereum
Ethereum(ETH)₺122,843.762.38%
ripple
XRP(XRP)₺119.445.20%
tether
Tether(USDT)₺40.22-0.03%
binancecoin
BNB(BNB)₺28,310.701.72%
solana
Solana(SOL)₺6,719.962.70%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.210.00%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺8.282.98%
tron
TRON(TRX)₺12.13-0.48%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺122,725.932.34%
cardano
Cardano(ADA)₺30.191.69%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,955.261.30%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,889,162.942.88%
stellar
Stellar(XLM)₺18.514.36%
sui
Sui(SUI)₺159.2514.86%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺147,923.972.04%
chainlink
Chainlink(LINK)₺658.725.89%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺9.732.15%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺20,632.811.09%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺875.482.57%
leo-token
LEO Token(LEO)₺362.34-0.33%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺131,339.222.19%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00055223.37%
the-open-network
Toncoin(TON)₺122.661.22%
weth
WETH(WETH)₺122,848.592.34%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,900.471.99%
usds
USDS(USDS)₺40.21-0.01%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.21-0.09%
whitebit
WhiteBIT Coin(WBT)₺1,860.760.16%
monero
Monero(XMR)₺14,114.334.09%
No Result
View All Result
PİYASA VERİLERİ
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Hisse Senedi
  • Piyasalar
Copyright 2023 © GLOBAL MEDIA A.Ş