Gundemglobal.com
Devlet Bahçeli: İddianameler süratle hazırlanmalı
No Result
View All Result
8 Temmuz 2025, Salı
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Piyasalar
  • Hisse Senedi
PİYASA VERİLERİ
borsaon.
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Piyasalar
  • Hisse Senedi
No Result
View All Result
borsaon
TCMB: 2025 yılında KKM uygulamasının sona ermesi planlanıyor

TCMB: 2025 yılında KKM uygulamasının sona ermesi planlanıyor

Borsa On by Borsa On
25 Aralık 2024
in Ekonomi, Ekonomi Haberleri, Gündem, Haberler, Piyasalar
0

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), gelecek yıl izlenecek politikalara dair bir yol haritası niteliği taşıyan 2025 Yılı Para Politikası’nı yayımladı.

Metinde; 20 Aralık 2024 itibarıyla, KKM hesaplarının toplam mevduat içindeki payı yüzde 6,2’ye gerilerken, TL mevduatın payı yüzde 58,6’ya yükseldiği belirtildi. Türk lirası mevduatlara geçişle birlikte, KKM uygulamasının 2025 yılı içinde tamamen kaldırılmasının da hedeflendiği açıklandı.

Bunlarıda Okuyabilirsiniz

Devlet Bahçeli: İddianameler süratle hazırlanmalı

Devlet Bahçeli: İddianameler süratle hazırlanmalı

8 Temmuz 2025
CHP Lideri Özgür Özel’in dokunulmazlık dosyası Meclis’te

CHP Lideri Özgür Özel’in dokunulmazlık dosyası Meclis’te

8 Temmuz 2025

Politika metninde, merkez bankalarının toplumsal refah artışına en büyük katkısının fiyat istikrarını sağlamak olduğu belirtilerek, bu çerçevede TCMB’nin temel amacının da fiyat istikrarını sağlamak ve sürdürmek olduğu vurgulandı. Sahip olunan tüm araçların bu amaç doğrultusunda kararlılıkla kullanılmaya devam edileceğinin altı çizilen metinde, fiyat istikrarını destekleyici bir unsur olarak finansal istikrarın da gözetileceği ifade edildi.

Enflasyon hedeflemesi rejimi çerçevesinde, hükümet ile birlikte belirlenen enflasyon hedefinin yüzde 5 olarak korunduğuna işaret edilen metinde, şunlar kaydedildi:

“TCMB’nin hesap verme yükümlülüğünün unsuru olan belirsizlik aralığı, önceki yıllarda olduğu gibi hedef etrafında her iki yönde 2 yüzde puan olarak belirlendi. Para politikası, enflasyonu orta vadede bu hedefe ulaştıracak parasal ve finansal koşulları sağlayacak şekilde oluşturulacak. Enflasyon Raporu’nda açıklanan tahminler enflasyon beklentilerine yönelik referans oluşturma işleviyle ara hedef olarak kullanılacak. Yıl içinde enflasyon gelişmelerine ilişkin kapsamlı değerlendirmeler Enflasyon Raporu aracılığıyla kamuoyuyla paylaşılacak. Yıl sonunda gerçekleşen enflasyonun belirsizlik aralığının dışında kalması durumunda ise hesap verebilirlik ilkesi gereği Hükümet’e “Açık Mektup” yazılacak. Bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı, TCMB’nin temel politika aracı olmayı sürdürecek.”

Metinde, fiyat istikrarının kalıcı tesisi için gereken parasal sıkılık düzeyinin, enflasyonu Enflasyon Raporları’nda öngörülen patikaya, orta vadede ise yüzde 5 hedefine ulaştıracak şekilde gerektiği sürece korunacağının altı çizildi.

Kredi ve mevduat piyasalarında öngörülenin dışında gelişmeler olması durumunda, parasal aktarım mekanizmasının ilave makro ihtiyati adımlarla destekleneceği vurgulanan metinde, “Sterilizasyon araçları etkili şekilde kullanılmaya devam edilecektir. Para politikası kararları, fiyatların ayrıntılı analizi, enflasyon beklentileri ve fiyatlama davranışları, para politikasının etkileyebileceği talep unsurları, arz yönlü gelişmeler, iç-dış denge, tasarruf eğilimi ve krediler dahil olmak üzere finansal koşullar ile likidite ve fiyat istikrarını etkileyen diğer tüm unsurlardaki gelişmeler, kararların gecikmeli etkileri de dikkate alınarak oluşturulacak.” ifadeleri kullanıldı.

Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı öncesindeki sessiz dönemin 3 iş günlük süreyi kapsayacağı belirtilen metinde, bu süre içinde para politikasına yönelik dış iletişim yapılmayacağı, söz konusu süreçte PPK toplantısına hazırlık amacıyla karar alma sürecine girdi sağlayan birimlerin PPK’ye kapsamlı analiz ve değerlendirmeler sağlayacağı bildirildi.

PPK’nin, önceden açıklanan bir takvim çerçevesinde 2025 yılında 8 toplantı yapacağına işaret edilen metinde, 2025 yılı toplantı ve rapor takviminin 5 iş günü içinde yayımlanacağı bilgisine yer verildi.

Metinde, para politikası kararı ile kısa gerekçesinin, İngilizce çevirisi ile birlikte, toplantı ile aynı gün saat 14.00’te PPK’nin ayrıntılı değerlendirmelerini içeren toplantı özetinin ise toplantıyı takip eden beş iş günü içinde TCMB internet sayfasında yayımlanacağı bildirildi.

Enflasyon bilgilendirme toplantıları sürecek

TCMB’nin, para politikası iletişimi ile veri paylaşımına, şeffaflık, hesap verebilirlik ve öngörülebilirlik ilkeleri doğrultusunda devam edeceği belirtilen metinde, şunlar kaydedildi:

“Enflasyon Raporu yılda 4 defa yayımlanacaktır. Para politikası uygulamalarının kamuoyu ile iletişiminin etkin bir şekilde yapılabilmesi amacıyla Enflasyon Raporu’nun bilgilendirme toplantılarıyla tanıtılmasına devam edilecektir. TCMB’nin faaliyetleri, para politikası uygulamaları ve döneme özgü gelişmeler hakkında Başkan tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yapılan sunumlar sürdürülecektir. Başkan ve Başkan Yardımcıları tarafından diğer platformlarda yapılan sunum ve konuşmalar iletişim politikasının önemli bir bileşeni olmaya devam edecektir. TCMB’nin bir diğer önemli iletişim aracı olan Finansal İstikrar Raporu’nun yılda 2 defa yayımlanmasına devam edilecektir. Resmi fiyat istatistiklerinin açıklanması ile PPK toplantısı arasında geçen süre zarfında aylık enflasyon gelişmelerinin kamuoyu tarafından daha sağlıklı biçimde yorumlanmasına katkıda bulunması amacıyla, Aylık Fiyat Gelişmeleri Raporu’nun bir iletişim aracı olarak kullanılması sürdürülecektir.”

KKM uygulamasının sonlandırılma planı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), para politikası, makroihtiyati çerçeve, Türk lirası ve döviz likiditesi yönetimine ilişkin kamuoyuyla paylaşılan duyuruların iletişimin önemli unsurlarını oluşturduğunu belirterek, düzenlemelerde sadeleşme adımlarına 2025 yılında da devam edilmesinin ve yıl içerisinde Kur Korumalı Mevduat (KKM) uygulamasının sonlandırılmasının planlandığını duyurdu.

Raporda, piyasa mekanizmasının işlevselliğini artırmak, makro finansal istikrarı güçlendirmek ve parasal aktarım mekanizmasını desteklemek amacıyla 2024 yılında makroihtiyati politika çerçevesinde menkul kıymet tesisine ilişkin düzenlemenin yürürlükten kaldırılması başta olmak üzere sadeleşme adımlarına devam edildiği kaydedildi.

Raporda, sadeleşme adımlarının, mevcut makroihtiyati çerçevenin tüm bileşenlerinin enflasyon, faizler, döviz kurları, rezervler, beklentiler ve finansal koşullar üzerindeki yansımaları değerlendirilerek 2025 yılında da devam edeceği bildirildi.

Menkul kıymet tesis düzenlemesinin yürürlükten kaldırılmasıyla tahvil getiri eğrisinin para politikası duruşuyla ilişkisinin kuvvetlendiği aktarılan raporda, “Toplam mevduat içerisinde Türk lirası mevduatın payında artış ve KKM hesaplarından Türk lirası hesaplara geçiş hedefleri 2024 yılında da para politikası duruşunu desteklemiştir.” ifadelerine yer verildi.

Raporda, parasal aktarım mekanizmasının etkinliğini artıran bu uygulamalar sonucunda 20 Aralık 2024 itibarıyla KKM bakiyesinin 34,2 milyar dolara gerilediğine işaret edilerek, Türk lirası mevduatın toplam mevduat içindeki payının da 20 Aralık 2024 itibarıyla yüzde 58,6’ya yükseldiği, KKM’nin toplam mevduat içindeki payının ise yüzde 6,2’ye düştüğü belirtildi.

2025 yılında dezenflasyon sürecinin belirginleşmesiyle Türk lirası varlıklara olan talebin devam edeceği kaydedilen raporda, şu ifadeler yer aldı:

“TL mevduat payındaki artış ve KKM hesaplarındaki azalışla birlikte bu alandaki düzenlemelerde sadeleşme adımlarına devam edilmesi ve yıl içerisinde KKM uygulamasının sonlandırılması planlanmaktadır. Kredi büyümesine yönelik politikalar, 2024 yılında para politikası aktarım mekanizmasını desteklemek ve iç talepte dengelenmeyi sağlamak amacıyla etkin bir şekilde kullanılmıştır. Kredi büyüme sınırının etkinliğini artırmak amacıyla kredi büyümesine dayalı olarak zorunlu karşılık tesis yükümlülüğü getirilmiştir. Bu kapsamda, aylık büyüme sınırı, Türk lirası ticari kredilerde yüzde 2,5’ten yüzde 2’ye, ihtiyaç kredilerinde yüzde 3’ten yüzde 2’ye indirilmiştir.!”

Ayrıca dezenflasyon patikasıyla kredi büyümesinin uyumlu seyri ile Türk lirası kredilerin payının korunması amaçlarıyla yabancı para kredilere aylık yüzde 2 büyüme sınırı getirildiği daha sonra bu sınırın yüzde 1,5’e indirildiği aktarılan raporda şöyle denildi:

“Borçlanma davranışının sınırlandırılması ve iç talepteki dengelenmeye katkı sağlanması amacıyla kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranları bireysel kredi kartları için dönem borcu bakiyesine göre farklılaştırılmıştır. Ayrıca, kredi kartı nakit çekim işlemleri ile kredili mevduat hesaplarına uygulanan azami faiz oranları ayrıştırılarak daha yüksek seviyede belirlenmiştir.

Kredi büyümesinin ve kompozisyonunun dezenflasyon sürecini ve makroekonomik dengeleri destekleyici bir çerçevede oluşması sağlanacaktır. Kredi büyüme sınırları ve düzenleme kapsamında sağlanan istisnalar yıl içinde gözden geçirilecektir.”

Borsa On

Borsa On

Benzer Haberler

Devlet Bahçeli: İddianameler süratle hazırlanmalı

Devlet Bahçeli: İddianameler süratle hazırlanmalı

by Borsa On
8 Temmuz 2025
0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristler...

CHP Lideri Özgür Özel’in dokunulmazlık dosyası Meclis’te

CHP Lideri Özgür Özel’in dokunulmazlık dosyası Meclis’te

by Borsa On
8 Temmuz 2025
0

CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, belediye başkanlarının gözaltına alınmasına dair sözleri nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “suç...

Danıştay’dan Kızılbük lehine karar!

Danıştay’dan Kızılbük lehine karar!

by Borsa On
8 Temmuz 2025
0

Kızılbük GYO’nun (#KZBGY) Marmaris’te yürüttüğü Kızılbük Resort Otel ve Devremülk projesine ilişkin çevresel etki değerlendirmesi (ÇED) davasında, Danıştay yürütmenin durdurulması talebini...

Tureks Turizm’de dev ortak satışı

Tureks Turizm’de dev ortak satışı

by Borsa On
8 Temmuz 2025
0

Tureks Turizm (#TUREX) ortakları 4-7 Temmuz 2025 tarihlerinde toplamda 38,5 milyon TL nominal değerli pay satışı gerçekleştirdi. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP)...

Next Post
ONCOSEM’e açığa satış ve kredili işlem yasağı

Lokman Hekim'den geri alım açıklaması

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Borsaon - Online Borsa Haber Platformu

Devlet Bahçeli: İddianameler süratle hazırlanmalı

CHP Lideri Özgür Özel’in dokunulmazlık dosyası Meclis’te

Danıştay’dan Kızılbük lehine karar!

Tureks Turizm’de dev ortak satışı

Mısır Borsası’nda yangın paniği

Bakan Şimşek yatırımcılarla buluşacak

Dışişleri’nde FETÖ’nün mahrem yapılanması operasyonu

Bitcoin’e ‘tarifeleri erteleme’ desteği! Uzmanlar ne diyor?

Borsaon.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.borsaon.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.borsaon.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur.

BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

borsaon.com verilerin sekansı, doğruluğu ve tamliği konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıkar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerden oluşan herhangi bir zarardan borsaon.com sorumlu degildir. BİST, verinin sekansı, doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması, veri yayın sistemindeki performansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerde Alıcı, Alt Alıcı ve/veya kullanıcılarda oluşabilecek herhangi bir zarardan BİST sorumlu değildir.

Saglikla ve sevgiyle kalin...
GLOBAL MEDIA YAYIN PLATFORMLARI A.S

COPYRİGHT © 2023 GLOBAL MEDİA YAYIN PLATFORMLARI A.Ş

  • Piyasa Verileri
  • Borsa Şirketleri
  • Borsa Terimleri
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,347,738.04-0.06%
ethereum
Ethereum(ETH)₺102,492.31-0.04%
tether
Tether(USDT)₺40.000.00%
ripple
XRP(XRP)₺91.60-0.13%
binancecoin
BNB(BNB)₺26,405.80-0.32%
solana
Solana(SOL)₺6,041.74-0.78%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.000.00%
tron
TRON(TRX)₺11.48-0.09%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺6.78-1.06%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺102,483.91-0.02%
cardano
Cardano(ADA)₺23.31-0.80%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,344,737.97-0.08%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,526.83-3.77%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺123,777.19-0.34%
sui
Sui(SUI)₺115.20-1.16%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺19,896.450.40%
chainlink
Chainlink(LINK)₺534.41-1.61%
leo-token
LEO Token(LEO)₺361.61-0.08%
stellar
Stellar(XLM)₺10.121.06%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺721.22-0.97%
usds
USDS(USDS)₺40.000.01%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00047400.83%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺109,789.28-0.03%
the-open-network
Toncoin(TON)₺110.80-1.15%
weth
WETH(WETH)₺102,453.51-0.05%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺6.29-1.57%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,452.08-1.14%
whitebit
WhiteBIT Coin(WBT)₺1,801.240.73%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.00-0.03%
monero
Monero(XMR)₺12,638.68-1.22%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,347,738.04-0.06%
ethereum
Ethereum(ETH)₺102,492.31-0.04%
tether
Tether(USDT)₺40.000.00%
ripple
XRP(XRP)₺91.60-0.13%
binancecoin
BNB(BNB)₺26,405.80-0.32%
solana
Solana(SOL)₺6,041.74-0.78%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.000.00%
tron
TRON(TRX)₺11.48-0.09%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺6.78-1.06%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺102,483.91-0.02%
cardano
Cardano(ADA)₺23.31-0.80%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,344,737.97-0.08%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,526.83-3.77%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺123,777.19-0.34%
sui
Sui(SUI)₺115.20-1.16%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺19,896.450.40%
chainlink
Chainlink(LINK)₺534.41-1.61%
leo-token
LEO Token(LEO)₺361.61-0.08%
stellar
Stellar(XLM)₺10.121.06%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺721.22-0.97%
usds
USDS(USDS)₺40.000.01%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00047400.83%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺109,789.28-0.03%
the-open-network
Toncoin(TON)₺110.80-1.15%
weth
WETH(WETH)₺102,453.51-0.05%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺6.29-1.57%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,452.08-1.14%
whitebit
WhiteBIT Coin(WBT)₺1,801.240.73%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.00-0.03%
monero
Monero(XMR)₺12,638.68-1.22%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,347,738.04-0.06%
ethereum
Ethereum(ETH)₺102,492.31-0.04%
tether
Tether(USDT)₺40.000.00%
ripple
XRP(XRP)₺91.60-0.13%
binancecoin
BNB(BNB)₺26,405.80-0.32%
solana
Solana(SOL)₺6,041.74-0.78%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.000.00%
tron
TRON(TRX)₺11.48-0.09%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺6.78-1.06%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺102,483.91-0.02%
cardano
Cardano(ADA)₺23.31-0.80%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,344,737.97-0.08%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,526.83-3.77%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺123,777.19-0.34%
sui
Sui(SUI)₺115.20-1.16%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺19,896.450.40%
chainlink
Chainlink(LINK)₺534.41-1.61%
leo-token
LEO Token(LEO)₺361.61-0.08%
stellar
Stellar(XLM)₺10.121.06%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺721.22-0.97%
usds
USDS(USDS)₺40.000.01%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00047400.83%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺109,789.28-0.03%
the-open-network
Toncoin(TON)₺110.80-1.15%
weth
WETH(WETH)₺102,453.51-0.05%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺6.29-1.57%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,452.08-1.14%
whitebit
WhiteBIT Coin(WBT)₺1,801.240.73%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.00-0.03%
monero
Monero(XMR)₺12,638.68-1.22%
bitcoin
Bitcoin(BTC)₺4,347,738.04-0.06%
ethereum
Ethereum(ETH)₺102,492.31-0.04%
tether
Tether(USDT)₺40.000.00%
ripple
XRP(XRP)₺91.60-0.13%
binancecoin
BNB(BNB)₺26,405.80-0.32%
solana
Solana(SOL)₺6,041.74-0.78%
usd-coin
USDC(USDC)₺40.000.00%
tron
TRON(TRX)₺11.48-0.09%
dogecoin
Dogecoin(DOGE)₺6.78-1.06%
staked-ether
Lido Staked Ether(STETH)₺102,483.91-0.02%
cardano
Cardano(ADA)₺23.31-0.80%
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin(WBTC)₺4,344,737.97-0.08%
hyperliquid
Hyperliquid(HYPE)₺1,526.83-3.77%
wrapped-steth
Wrapped stETH(WSTETH)₺123,777.19-0.34%
sui
Sui(SUI)₺115.20-1.16%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash(BCH)₺19,896.450.40%
chainlink
Chainlink(LINK)₺534.41-1.61%
leo-token
LEO Token(LEO)₺361.61-0.08%
stellar
Stellar(XLM)₺10.121.06%
avalanche-2
Avalanche(AVAX)₺721.22-0.97%
usds
USDS(USDS)₺40.000.01%
shiba-inu
Shiba Inu(SHIB)₺0.00047400.83%
wrapped-eeth
Wrapped eETH(WEETH)₺109,789.28-0.03%
the-open-network
Toncoin(TON)₺110.80-1.15%
weth
WETH(WETH)₺102,453.51-0.05%
hedera-hashgraph
Hedera(HBAR)₺6.29-1.57%
litecoin
Litecoin(LTC)₺3,452.08-1.14%
whitebit
WhiteBIT Coin(WBT)₺1,801.240.73%
binance-bridged-usdt-bnb-smart
Binance Bridged USDT (BNB Smar(BSC-USD)₺40.00-0.03%
monero
Monero(XMR)₺12,638.68-1.22%
No Result
View All Result
PİYASA VERİLERİ
  • Gündem
  • Borsa
  • Doviz
  • Ekonomi
  • Finans
  • Halka Arz
  • Hisse Senedi
  • Piyasalar
Copyright 2023 © GLOBAL MEDIA A.Ş